ANSIGTERNE BAG

arrow

Thomas Larsen

close
info:
Stifter og medejer af kysogkameler.dk. Uddannet koge og købmand og med en studenter eksamen i ryggen. Thomas har stået bag komfuret på nogle af de bedste restauranter i Schweiz og arbejdet med nogle af de mest fremtrædende kokke og tjenere i Dansk gastronomi. I 2001 åbnede Thomas Restaurant Thomsen & Larsen i Næstved. Den fungerede i 7 år og blev et af de absolut bedste spisesteder syd for København. Men den gamle drøm om at blive advokat har altid levet, så ud over sit engagement på kysogkameler.dk læser Thomas cand.jur.
arrow

Nicholas Marthin

close
info:
Stifter og medejer af kysogkameler.dk. Uddannet kogemand og professionbachelor i ernæring og sundhed med speciale i ledelse. Nicholas har en bred vifte af erfaring fra nogle af landets største køkkener. I dag arbejder han som kulinarisk udvikler og rådgiver for store som små køkkener og i diverse fødevarevirksomheder. Nicholas har tidligere fungeret som sensor for de Danske kokke elever og har de seneste år været med til at udvikle Københavns skolemad (EAT).
arrow

CAROLINE GLASIUS-NYBORG

close
info:
Caroline har gået på KBH’s Film og Fotoskole. Fotografiet er en stor interesse for hende. Det har bl.a. ført til fem rejser til Cuba, da hun også er en passioneret salsadanser. Billederne fra Cuba har været udstillet ved flere lejligheder. I øjeblikket studerer hun til Psykomotorisk Terapeut på UCC. Caroline hjælper til i ny og næ med det fotografiske arbejde på Kysogkameler.dk.
arrow

Steffen Gammelgaard

close
info:
Steffen er ejer af Brand Rocket et grafisk design- og web bureau som specialiserer sig i at udvikle stærke brands og flotte, unikke og effektive WordPress hjemmesider.
arrow

Per Bangert

close
info:
Alle skal have mulighed for at få lækkert brød uden at skulle betale en formue for det. Derfor har Kys & Kameler allieret sig med den danske bagerkomet, Per Bangert. Trods den ’’unge’’ alder har Per samlet erfaring gennem de sidste 20 år. Per har arbejdet for flere af Danmarks bedste håndværks bagerier og har den dag i dag specialiseret sig i brød bagt med surdej og biga på de ældre nordiske kornsorter. Per Bangert er blandt andet en af idémændene bag bageriet på Danmarks største plejecentre, Sølund hvor han dagligt også har sin gang. Per elsker at dele ud af sine nyudviklede brødopskrifter og mener alle her på Kys & Kameler skal have muligheden for at bage skønt og velsmagende brød.