Ciabatta fra komet bager Per Bangert

AF PER BANGERT

INDKØB

  • 1 L Vand
  • 1 kg Hvedemel
  • 150 gr Rugsigtemel
  • 375 gr Durum
  • 65 gr BIGA
  • 15 gr Gær
  • 40 gr Havsalt
  • 2-3 spsk Olivenolie

METODIK

  1. Vand, de tre slags mel, BIGA og gær køres 2 minutter stille og roligt på røremaskine.
  2. Når dejen har samlet sig, køres den 8 minutter på høj fart.
  3. Tilsæt havsalt og kør dejen 3 minutter på høj fart.
  4. Kom dejen i en skål smurt med olivenolie.
  5. Dæk dejen til og lad den hæve et par timer ved stuetemperatur.
  6. Opvarm din ovn til 240⁰.
  7. Hæld dejen ud på et melet bord og del den i 5-6 små ciabatta brød.
  8. Du må ikke trykke på dejen du skal bare dele den med en skraber eller skarp kniv.
  9. Brødene placeres på en bageplade (bagesten hvis muligt).
  10. Bages 17-20 minutter.

VI HAR SAMLET ALLE VORES KVALITETSSIKREDE BRØDOPSKRIFTER HER

arrow

CIABATTA FRA KOMET BAGER PER BANGERT

close
info:
Endnu en kvalitetssikret opskrift af høj kulinarisk kvalitet fra Per Bangert der godt kan laves selv om du ikke har en maskine til dejen. Et Ciabattabrød med saftig krumme, mild syrlighed fra BIGA og med en tynd sprød skorpe.