Makrel med pure af limabønner og svampe

af Thomas Larsen

INDKØB – 4 PERSONER

4 stk Makrel • 200 gr Champignons • 25 gr Smør • 2 spsk Olivenolie • Havsalt • Sort Peber. TILBEHØR: Lima- bønnepuré, 4 skiver rugbrød og 75 gr syltede agurker.

METODIK

RØGET MAKREL
Makrellen ordnes ved at fjerne skind, ben og andet ikke spiseligt, hvorefter den plukkes’ i store flotte stykker.

RISTEDE SVAMPE
Ristes i smør og olie på en varm stegepande lige inden fisken serveres.

LIMA- BØNNEPURE
Brug vores lækre tidligere postet opskrift på lima- bønnepuré.


ATTENTION!!! Som tilbehør kan ristes et stykke rygbrød, det også lækkert med noget surt. Vi valgte at bruge syltede agurker. Friskplukkede urter er også at fortrække til denne simple men yderst velsmagende ret.

PRINT