Tomater i trængsel med honning og dild

AF  Kys & Kameler

INDKØB – 6-8 personer

  • 3 spsk Æbleeddike
  • 3 spsk Olivenolie
  • 1 spsk Akaciehonning
  • 2-3 fed Hvidløg
  • 1 bdt Dild
  • 1,0 kg Tomater, blandede (fx. dadel- blomme- & cherrytomater)
  • 250 gr Fetaost (parmesan vil også fungere)

METODIK

  1. Æbleeddike, olivenolie og honning piskes sammen til en mariande.
  2. Hvidløg pilles og skæres i tynde flager.
  3. Dild pilles og snittes groft.
  4. Hvidløg og dild kommes i marinaden.
  5. De mindste tomater kommes i marinaden som de er.
  6. Skær de store tomater ud – nogen i både og nogen i grove tern.
  7. Det hele vendes rundt og smages til med æbleeddike, olivenolie og honning.
  8. Salaten skal have lov at trække minimum 1 time inden servering.
  9. Når salaten har trukket plukkes fetaen i grove stykker ud over og wolla – velbekomme!!!
ATTENTION!!! Salat af solmodne tomater, dild, feta og akaciehonning. En fantastisk salat med en sur- sød balance og med en anelse salt fra fetaen. Ikke noget salt eller peber her, kun de rene smage fra de grønne komponenter og den simple men fantastiske marinade.
PRINT