Prisvindende & vidunderlig BBQ sauce

AF  Kys & Kameler

INDKØB – 10-15 personer

  • 200 gr Løg
  • 50 gr Hvidløg
  • 3 spsk Olivenolie
  • 3 dl Vand
  • 700 gr Tomatketcup (Heinz er brugt i denne opskrift)
  • 25 gr Sennep, dijon
  • 65 gr Brun farin
  • 65 gr Akacie honning
  • 50 gr Sambal oelek
  • 3 spsk Engelsk sauce
  • 3 spsk Æbleeddike
  • 15-20 gr Havsalt
  • 2-3 gr Peber

METODIK

  1. Løg og hvidløg hakkes fint og sauteres i olie til de er klare.
  2. Alle andre ingredienser tilsættes og det hele simre i 10 minutter.
  3. Konsistensen skal være tyk som sirup.
  4. Smages til med salt og peber.

BBQ SAUCEN ER HELT FANTASTISK PÅ EMNER TIL GRIL – PRØV FX BEN FRA LAMMEBRYST

ATTENTION!!! Det stadigvæk uklart hvor BBQ saucen har sin oprindelse. I slutningen af det 15. århundrede, bragte Christopher Columbus en ligende sauce tilbage fra Hispaniola, mens andre placerer den tilbage i de første amerikanske kolonier i det 17. århundrede. South Carolina sennep sauce, en form for barbecue sauce, er nemlig sporet tilbage til de tyske bosættere. Den første kommercielt producerede barbecue sauce blev fremsat af Georgien Barbecue Sauce Company i Atlanta, Georgia. Deres sauce blev annonceret til salg i Atlanta forfatningen 31. januar 1909. Heinz udgav sit svar på barbecue sauce i 1940.
PRINT