Solskin, kærlighed og yoghurt panna cotta

af Nicholas Marthin

INDKØB – 8-10 Personer

2 dl Piskefløde  •  1,5 dl Sødmælk  •  650 gr Yoghurt naturel  •  2 Vanillestænger  •  10 gr Gelatine, blade  •  125 gr Lys rørsukker.

METODIK

YOGHURT PANNA COTTA
Flæk vanillestængerne og kom gelatinen i koldt vand. Piskefløde og mælk koges op med vanille og rørsukker. Vanillestængerne tages op og gelatinen tilsættes. Når gelatinen er smeltet hældes massen i en skål. Lad massen nedkøle til 65-70°C inden yoghurten røres i. Når yoghurten er rørt i massen er den klar til at blive udportioneret i glas eller ligende. Derefter er yoghurt panna cottaen klar til at nedkøle og stivne.

Efter nedkøling kan du toppe yoghurt panna cottaen med hvad som helst. Vi valgte at bruge forskellige bær samt smuttede spanske mandler.
PRINT