Råsyltede ananas med vanilje og mynte

IMAG1696-1 AF  Kys & Kameler

INDKØB – 10 personer

  • 1 stk Ananas
  • 2½ dl Rørsukker (lys)
  • 3 stk Vaniljestænger
  • 1 bdt. Mynte
  • 5 dl Vand

METODIK

  1. Fjern skrald og stok fra ananas.
  2. Skær ananasen ud i klodser.
  3. Rørsukker smeltes i en gryde ved lav varme.
  4. Tilsæt vand og lad det simre til sukkeret er opløst.
  5. Tilsæt stingler fra mynte samt vaniljekorn og stangen herfra.
  6. Lad sukkerlagen reducere til sirupkonsistens.
  7. Vaniljestængerne og myntestinglerne fjernes (gem stangen til sylteglaset).
  8. Skold glasset du vil opbevare din ananas i.
  9. Tilsæt ananas, vaniljestang og den varme sirup.
  10. Derefter skal du bare nedkøle dit glas med de råsyltede ananas.